Preklopni nož CHONGMING cm77

150,00 KN / Komad
Kom  Preklopni nož CHONGMING cm77, lovačko, ribolovni, kamping nož, prilagođen za otvaranje jednom rukom (posjeduje oprugu, automatik, skakavac), oštrica izrađena od nehrđajućeg čelika 440C sa izbočinom za otvaranje (otvaranje lijevom ili desnom rukom). Ručka također izrađena od nehrđajućeg čelika u kombinacija sa drvom masline, na kraju drške je rupa kroz koji možete provući sigurnosno uže, metalnu kariku ili tanji lanac. Nož posjeduje i džepnu metalnu zakačku za nošenje.
Ovaj lijep i kvalitetan nož odličan je alat za ljude koji se kreću po šumama, sakupljače gljiva i općenito neophodan alat za boravak u prirodi.


-ukupna dužina: 22 cm
-dužina oštrice: 10 cm
-debljina oštrice 3.5 mm
-dužina ručke: 12 cm
-materijal oštrice: čelik 440 C
-tvrdoća materijala po stanbardu 57HRC
-oštrica: čelik presvučen titanom
-ručka: čelik presvučen titanom u kombinaciji sa maslinovim drvom
-sistem protiv zatvaranja (liner lock)
-metalna zakačka
-težina 190g (uključujući ambalažu)

Obratite pažnju i na sljedeće upute proizvođača :
Nož nije dizajniran za bacanje, sjeckanje ili zabijanje! Za oštrenje noža koristite samo kamen za brušenje. Nikada nemojte koristiti električne strojeve za brušenje jer visoke temperature brušenja mogu dovesti do gubitka tvrdoće čelika ili oštrenje prepustite stručnoj osobi. Nož je izrađen od nehrđajućeg čelika, no nož je potrebno temeljito očistiti, osušiti i lagano nauljiti nakon upotrebe. Nož povremeno podmažite i kada ga ne koristite to uvelike produljuje vijek trajanja i kvalitetu oštrice.


Šifra: 28491930

520 Preklopni nož CHONGMING cm77