Ručni LED reflektor dalekog dometa

kom
Nije raspoloživo
230,00 KN / Komad
Proizvod trenutno nije raspoloživ!Radni LED reflektor iznimne snage i osvjetljavanja sa baterijama visokog kapaciteta, namijenjen profesionalcima, lovcima, ribolovcima, spasiocima i općenito ljudima koji se kreću po prirodi a trebaju dobro i dugotrajno osvjetljenje.
Ima ugrađenu dugotrajnu punjivu bateriju bez potrebe za održavanjem kapaciteta do 2800mAh; Izuzetno dugotrajnu bateriju koja se može koristiti za više od 500 ciklusa punjenja i pražnjenja, dugovječna LED dioda; jako i slabo svjetlo po izboru.
LED svjetiljka reflektor visokih svjetlosnih performansi, sa Cree LED diodom i reflektorom dalekog dometa, svijetli u točku.
Svjetiljka dizajnirana da baca svjetlo što dalje u točku.
Snop svijetla može osvijetliti više od 300 m u daljinu a vidljiv je sa više do 800 m daljine.
Ovaj LED reflektor puni se direktno na strujnoj mreži 220V pomoću ugrađenog kabela koji je spakiran ispod poklopca zadnjeg djela svjetiljke.
Jedna od jačih ručnih LED svjetiljki sa 2 modom rada (1mod : ušteda energije, 2 mod: visoka svjetlina) te praktičnom ručkom za nošenje
te remenom s karabinerima za nošenje preko vrata ili ramena.
Izrađena je od tvrde ABS plastike te stoga otporna na blaže udarce i padove. Odličan izbor za lov, ribolov, kampiranje itd.
Dostupna u crno-crvenoj boji kao na slikama.
Dimenzija: dužina 220 mm x širina 140 mm
Težina: 920g,
Specifikacija proizvoda - Boja proizvoda: Crvena
- Napajanje: Ugrađena baterija velikog kapaciteta
- Kapacitet baterije: 2800mAh
- Vrijeme punjenja: 10 sati
- Dostupno vrijeme: 8 sati
- Dimenzije : širina 14cm,dužina 22cm
- 2 modom rada (1mod : ušteda energije, 2 mod: visoka svjetlina)
- Dioda: CREE LED
- Trajanje diode 100.000 sati
- Izrađena je od tvrde ABS plastike te stoga otporna na blaže udarce i padove.
Upute za upotrebu · Kabel za napajanje spojen je na izvor napajanja za punjenje, a indikator punjenja svijetli kako bi pokazao da je u stanju punjenja i potpuno je napunjen oko 10 sati.
· Pritisnite prekidač za odabir jakog i slabog osvjetljenja.
· Kad se potpuno napuni, slabo svjetlo može se kontinuirano koristiti oko 8 sati, a jako svjetlo može se kontinuirano koristiti oko 4 sata.
· Tijekom upotrebe, kada je LED svjetlo prigušeno, pokazuje da je baterija skoro prazna. U to vrijeme, kako biste zaštitili bateriju, prestanite je koristiti i na vrijeme napunite. (Izbjegavajte duboka pražnjenja akumulatora kada je LED svjetlo potpuno zatamnjeno, baterija se u ovom trenutku lako može ošteti i postati neupotrebljiva)
· Reflektor se treba puniti često i nemojte ga ostavljati dugo uključenim, duže od preporučenog. Ako ga ne upotrebljavate često, napunite ga svaka tri mjeseca nakon skladištenja, inače će se vijek trajanja baterije smanjiti.
Održavanje · Nemojte koristiti proizvod tijekom punjenja, kako ne biste izgorjeli LED diodu ili unutarnji dijelovi za punjenje napajanja.
· Ne osvjetljavajte izravno u oči kako ne biste utjecali na vid.
· Držite ovaj proizvod dalje od kiše ili vlage.
· Pri svakom punjenju držite podalje od zapaljivih i eksplozivnih materijala, a vrijeme punjenja ne smije biti duže od 24 sata. (Preporučuje se punjenje tijekom dana)
U paketu se nalazi: - LED svijetiljka
- remen s karabinerima za nošenje preko vrata ili ramena.
Šifra: 34639421

761 Ručni LED reflektor dalekog dometa