Džepni preklopni kamping nož Sanjia L-K719

140,00 KN / Komad
Kom  Kvalitetan džepni preklopni kamping nož Sanjia L-K719, dimenzija: zatvoreni 11 cm, rasklopljeni nož 19,5 cm, oštrica noža 8,8 cm, izrađen od nehrđajućeg čelika, gravirana drška noža izrađena u kombinaciji poliranog nehrđajućeg čelika i egzotičnog drva, nož posjeduje blokadu protiv zatvaranja, Nož dolazi sa crnom nylon futrolom koja se može staviti na remen.

Ovaj izuzetan, prekrasan, kvalitetan i jedinstven džepni nož naći će mjesto u kolekciji svakog kolekcionara noževa i zaljubljenika u oštrice, odličan alat za ljude koji se kreću po šumama, sakupljače gljiva i općenito neophodan alat za boravak u prirodi.

Obratite pažnju i na sljedeće upute proizvođača :
Nož nije dizajniran za bacanje, ili zabijanje! Za oštrenje noža koristite samo kamen za brušenje. Nikada nemojte koristiti električne strojeve za brušenje jer visoke temperature brušenja mogu dovesti do gubitka tvrdoće čelika ili oštrenje prepustite stručnoj osobi. Nož je izrađen od nehrđajućeg čelika, no nož je potrebno temeljito očistiti, osušiti i lagano nauljiti nakon upotrebe. Nož povremeno podmažite i kada ga ne koristite to uvelike produljuje vijek trajanja i kvalitetu oštrice.


Težina: 150 g.

Duljina otvoren: 19,5 cm
Duljina oštrice: 8,8 cm
Debljina oštrice: 3 mm
Materijal: Nehrđajući čelik
Tip čelika: 420ss
Tvrdoća oštrice: 56HRC
Obrada: Polirano
Zaključavanje: Lock-Back sistem
Drška: gravirani polirani čelik + drvo
Težina: 150g.


Šifra: 34274749

745 Džepni preklopni kamping nož Sanjia L-K719