Preklopni Karambit Nož Deresrina model X76

160,00 KN / Komad
Kom  Preklopni Karambit Nož Deresrina model X76 taktički sklopivi borilačko lovački kamping nož, prilagođen za otvaranje jednom rukom, sa dvije oštrice, otvaranje potpomognuto oprugom (posjeduje oprugu)
Ovaj prekrasan, kvalitetan karambit nož naći će mjesto u kolekciji svakog kolekcionara noževa i zaljubljenika u egzotične oštrice. Oštrica noža izrađena od nehrđajučeg čelika sa završnim titanijskim slojem, druga oštrica na vrhu sječiva služi za presijecanje špage dok je nož zatvoren. Drška ovog noža izrađena je isto od čelika a s obje strane je presvučena slojem lijepog egzotičnog drveta. Nož ima i čvrstu metalnu zakačku za zakačiti na hlaće, remen ili džep.
Taktička serija noževa tipa Karambit je indonezijski borbeni nož za obrnuti način borbe, zapravo je istovremeno i borbeni i obrambeni nož. Ovaj sklopivi nož tipa Karambit dizajniran je posebno za samoobranu od napadača. Posebno zakrivljena oštrica noža "kandža" tipična je za borbene svrhe. Koristi se i u borilačkim sportovima Pentjak Silat - je pojam za razred srodnih indonezijskih borilačkih vještina.

-oštrica tipa: Orlova kandža
-oštrica od nehrđajućeg čelika s visokim udjelom ugljika i proturefleksnim premazom
-druga oštrica na vrhu sječiva služi za presijecanje špage dok je nož zatvoren
-ukupna dužina: 19,5 cm
-dužina oštrice: 8 cm
-širina oštrice: max 3 cm
-debljina oštrice 0,29 - 2,85 mm
-dužina ručke: 11,5cm
-materijal oštrice: 9 Cr18Mov
-tvrdoća materijala po stanbardu + 59 HRC
-drška u kombinaciji metala i egzotičnog drva
-sistem protiv zatvaranja (liner lock)
-metalna zakačka

Težina: 157 g. (166 g. uključujući ambalažu)

Obratite pažnju i na sljedeće upute proizvođača :
Nož nije dizajniran za bacanje, ili zabijanje! Za oštrenje noža koristite samo kamen za brušenje. Nikada nemojte koristiti električne strojeve za brušenje jer visoke temperature brušenja mogu dovesti do gubitka tvrdoće čelika ili oštrenje prepustite stručnoj osobi. Nož je izrađen od nehrđajućeg čelika, no nož je potrebno temeljito očistiti, osušiti i lagano nauljiti nakon upotrebe. Nož povremeno podmažite i kada ga ne koristite to uvelike produljuje vijek trajanja i kvalitetu oštrice.


Šifra: 32152554

666 Preklopni Karambit Nož Deresrina model X76