Punjivi reflektor LED i Power Bank sa bočnim svjetlom IP65 USB

Nije raspoloživo
17,25 € (129,97 KN) / Kom
Proizvod trenutno nije raspoloživ!Punjivi LED reflektor YD-899 sa bočnim svjetlom IP65, USB, YD-899, može poslužiti i kao Power Bank za hitnu dopunu mobilnih uređaja.
Višenamjenska visokosjajna LED punjiva svjetiljka ručni reflektor može se koristiti kao normalna ručna mobilna svjetiljka (3W LED) ili kao statična stolna lampa (16 COB LED). Svjetiljka reflektor ima 4 moda rada (jako, slabo, prekidajuće i boćno) Svjetiljka posjeduje vlastitu akumulatorsku litijsku bateriju koja se puni preko priloženog USB kabla.
LED svjetiljka reflektor visokih svjetlosnih performansi, sa Cree LED diodom i reflektorom dalekog dometa, dizajnirana da svijetli u točku.
Snop svijetla može osvijetliti do 500 m u daljinu.
Brzo punjenje, način punjenja putem USB-a učinkovitiji je i brži. Svjetiljka ima plavu led indikaciju napunjenosti akumulatora, kontrola napajanja u stvarnom vremenu od 4 razine omogućuje vam da u svakom trenutku znate trajanje baterije i ima indikaciju punjenja, izrađena je od tvrde ABS plastike te stoga otporna na blaže udarce i padove.
Lagana i izdržljiva LED svjetiljka izrađena su od ABS materijala, koji je jak i izdržljiv.
Težina je manja od 0,20 kg što vam omogućuje dugo držanje bez umora.
Savršeno za aktivnosti na otvorenom, pogodno za kampiranje, planinarenje, ribolov i sve aktivnosti na otvorenom, općenito ljudima koji se kreću po prirodi a trebaju dobro osvjetljenje.

TEHNIČKI PODACI:

Materijal: ABS
Crna boja
Temperatura boje: Hladno bijela 6000Κ
Baterija: Ugrađena litijska baterija
Vodootporan: IP65
Napajanje: preko USB 5V i preko solarne ploče
Dimenzije: 20 cm x 9 cm
Težina: 0,188 kg

Paket uključuje:

1 x punjivi reflektor
1 x USB na Micro USB kabel


Šifra: 36450805

849 Punjivi reflektor LED i Power Bank sa bočnim svjetlom IP65 USB