Retro sat budilica sa klasičnim zvonima

9,95 € (74,97 KN) / Kom
Kom  



Imitacija starih satova budilica sa pravim funkcionalnim zvonima ali sa novim modernim bešumnim mehanizmom na baterije i svijetlom na gumbić.
Odličan funkcionalan retro sat za kućnu upotrebu, kuhinju, dnevni boravak ili kao izložbeni za u lokale ili izloge.
Staromodni stil sa bijelom bojom i smeđim crtama i tradicionalni oblik čini praznik za oči. Svjetleći prekidač je dizajniran da se uključi kada se pritisne i isključi kada se ne pritisne, što štedi više energije bez zasljepljivanja. Savršeno korištenje u spavaćoj sobi, kuhinji, uredu, dječjoj sobi, radionici ili radnoj sobi.
【GLASNO DVOSTRUKO ZVONO】 - Retro budilica dolazi s klasičnim dizajnom dvostrukog zvona i glasnim zvukom za osobe koje se teško bude, imaju blagi gubitak sluha, čak i gluhe. Nema gumba za odgodu, dobar sat za buđenje za ljude koji imaju problema s buđenjem.
【TIHI KVARTZNI MJERAČ】 - Retro budilica ima tiho kretanje i ima klizeću kazaljku za sekunde koja se neprekidno kreće oko brojčanika bez otkucavanja, ne otkucava za nemirne spavače. Tih, bez otkucaja kako bi se osigurao dobar san i najbolje radno okruženje.
【LAKO ZA PODEŠAVANJE】 - Lijeva strana je gumb za podešavanje vremena, a desna strana je gumb za podešavanje točke alarma. Imajte na umu da strelica pored pokazuje na podešavanje.




Opis Boja: bijela s smeđim crtama
Materijal: ABS
Baterija: 1xAA R6 1.5V baterije (baterije priložene satu)

Promjer brojčanika: 8 cm
Visina 12,5 cm
Širina ukupna: 8,5 cm
Karakteristike -tihi mehanizam
-klasični dizajn
-dva zvona
-čist zvuk
-noćno svjetlo
-funkcionalna upotreba

936 Retro sat budilica sa klasičnim zvonima